Μάτσα Τσαι

Μάτσα Τσαι


  • Κατασκευαστής: Mama Roukounaki
  • Κωδικός Προϊόντος: TS-0226
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο

  • 7,19€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 5,80€

Διαθέσιμες Επιλογές

  • Αντιγηραντικές ιδιότητες !Οι κατεχίνες λειτουργούν προστατευτικά στην καλή υγεία του δέρματος αφού επιβραδύνουν την γήρανση των κυττάρων, τα αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά στοιχεία προστατεύουν την υγεία τον δοντιών και μειώνουν την εμφάνιση βακτηρίων στη στοματική κοιλότητα.
  • Tο Macha είναι τσάι πράσινο και ανήκει στην κατηγορία Camelli sinensis.  Καταναλώνεται κυρίως στην Ανατολική Ασία και αποτελεί ένα αναπόσπαστο τμήμα της παραδοσιακής ιαπωνικής τελετουργίας σερβιρίσματος του τσαγιού Μάτσα . Τα τελευταία χρόνια ήδη έχει γίνει γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό και χρησιμοποιείται έντονα στη μαγειρική , ζαχαροπλαστική και σε ροφήματα .

    Το έντονο σκουρόχρωμο πράσινο χρώμα οφείλεται σε μια διαδικασία που ακολουθείται πριν τη συγκομιδή  για την αύξηση της χλωροφύλλης του φυτού .Αλέθονται μόνο τα φύλλα του φυτού μετά από την αποξήρανση του .

    Βασικό χαρακτηριστικό είναι τα ποσοστά σε κατεχινες  ( αντιοξειδωτικά στοιχεία) τα οποία είναι πολύ υψηλά σε σχέση με  οποιαδήποτε άλλη ποικιλία τσαγιού .  

    Αντιγηραντικές ιδιότητες !Οι κατεχίνες λειτουργούν προστατευτικά στην καλή υγεία του δέρματος αφού επιβραδύνουν την γήρανση του , τα αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά στοιχεία προστατεύουν την υγεία τον δοντιών  και μειώνουν την εμφάνιση βακτηρίων στη στοματική κοιλότητα .

    Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία προστατεύουν τη  υγεία της καρδιάς στη πρόσληψη διαφορών παθήσεων και βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης

    Το matcha έχει σχεδόν μηδενικές θερμίδες  , η κατανάλωσή του βοηθά στην επιτάνχυση της  ενεργοποίησης  του μεταβολισμού ,στην  αυξηση κατανάλωσης ενέργειαςμε αποτέλεσμα να βοηθά στην γρηγορότερη καύση του σωματικού λιπους και στην αποβολή των τοξινων .

    Tο Macha είναι τσάι πράσινο και ανήκει στην κατηγορία Camelli sinensis.  Καταναλώνεται κυρίως στην Ανατολική Ασία και αποτελεί ένα αναπόσπαστο τμήμα της παραδοσιακής ιαπωνικής τελετουργίας σερβιρίσματος του τσαγιού Μάτσα . Τα τελευταία χρόνια ήδη έχει γίνει γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό και χρησιμοποιείται έντονα στη μαγειρική , ζαχαροπλαστική και σε ροφήματα .

    Το έντονο σκουρόχρωμο πράσινο χρώμα οφείλεται σε μια διαδικασία που ακολουθείται πριν τη συγκομιδή  για την αύξηση της χλωροφύλλης του φυτού .Αλέθονται μόνο τα φύλλα του φυτού μετά από την αποξήρανση του .

    Βασικό χαρακτηριστικό είναι τα ποσοστά σε κατεχινες  ( αντιοξειδωτικά στοιχεία) τα οποία είναι πολύ υψηλά σε σχέση με  οποιαδήποτε άλλη ποικιλία τσαγιού .  

    Αντιγηραντικές ιδιότητες !Οι κατεχίνες λειτουργούν προστατευτικά στην καλή υγεία του δέρματος αφού επιβραδύνουν την γήρανση του , τα αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά στοιχεία προστατεύουν την υγεία τον δοντιών  και μειώνουν την εμφάνιση βακτηρίων στη στοματική κοιλότητα .

    Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία προστατεύουν τη  υγεία της καρδιάς στη πρόσληψη διαφορών παθήσεων και βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης

    Το matcha έχει σχεδόν μηδενικές θερμίδες  , η κατανάλωσή του βοηθά στην επιτάνχυση της  ενεργοποίησης  του μεταβολισμού ,στην  αυξηση κατανάλωσης ενέργειαςμε αποτέλεσμα να βοηθά στην γρηγορότερη καύση του σωματικού λιπους και στην αποβολή των τοξινων .